Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Vodka és lábak

Miss Kiméra 2011.10.25. 01:08

Kiméra nem volt túl jó passzban, ezért csak egy kis piros rúzst dobott fel, meg felvette a ruhát, amit még korábban a kanapén hagyott. A konyha felé haladva ügyesen kikerülte a nagy barna dobozokat. Talán inkább ezt kellene befejezni és nem kellene mennie sehová. Nem baj - nyugtatta magát - nem marad sokáig, csak valamit megiszik a többiekkel. Biztos, ami biztos, még inni akart valamit indulás előtt. Rágyújtott és kinyitotta a hűtőt. Ha valaki benézne a hűtőjébe, valószínűleg elgondolkozni az alkoholizálási szokásain. Nézegette, méregette a választékot: Martini, vörösbor, whiskey, vodka. Végül egy kis vodka-almalé kombó mellett döntött. Mire elszívott egy cigit, pont meg is érkezett a klubba, közel volt. Igort bemutatták neki a srácok - ekkor már tudta Kiméra, hogy kell neki. Magas volt, északi típusú, ilyennel mostanában nem kezdett. Piros-fekete stílusos összeállítás, összességében magas, vonzó pasi, megfelelő cipő.

A cipő, lábviselet mint egyfajta fétis, a legfontosabbak közé tartozott a nőnek. Az első, amit megnéz egy férfin, mindig a cipője. Nincs kedvenc márkája, stílusa, de nagyon fontos, hogy a cipő rendben legyen. Néha elgondolkodott rajta, hogy talán valami sajátos defekt nála, de egy roggyant cipőssel nem tudna semmit kezdeni, ebben biztos. Tizenévesen egyszer volt kapcsolata egy idétlen cipős sráccal-  és maga a kapcsolat is olyan volt. Azóta aranyszabály nála a cipő- és lábkérdés. Előbb megnézi a cipőt, utána az arcát, majd dönt. Egyébként önmagánál is legalább ennyire próbál tudatos lenni láb szinten. Az a minimum, hogy a lábkörmeit mindig vörösre festi és pihepuhán tartja lábát, és cipőből is százszámra sorakoznak készleten. Vajon mi vezethette őt ehhez a lábimádathoz? Azt nem tudja. De talán az is a hangsúlyosságot mutatja az is, hogy ő maga csak és kizárólag szoknyát hord. Szoknyához pedig szépséges harisnyákba öltöztetheti lábait. Ami még komolyan foglalkoztatja Kimérát, hogy amint úgy alakul, csináltat egy kis bokatetoválást vagy lábfejtetoválást. Amikor hennával megfestettek neki egy hasonló mintát, akkor majdnem elolvadt az örömtől és azonnal elhatározta, hogy ilyen kell neki.

Kiméra aznap nem készült rá, hogy késői látogatója akadhat, ezért nem is gondolt a felfordulásra, ami a költözés előtti hangulatot mutatja nála. Ezen kívül a teli hamutálak a lakás különböző pontjain, a ruhakupacok, a vodkásüveg az ágy mellett nem biztos, hogy jó képet mutatnak róla egy idegennek. Kissé kezdte magát kényelmetlenül érezni, mikor nyitotta az ajtót, de Igor belefolytotta a szót.

Az éjszaka káoszba fulladt. A Srác nem volt egy Adonisz a kanapén. Kiméra mindent megtett az ügy érdekében, kényeztette Igor porcikáit, de az láthatóan képtelen volt mindenféle teljesítményre. Kimérát meglepte, az esti viselkedése alapján minimum egy megállíthatatlan akrobatára számított, aztán a valóság valami teljesen más, kiábrándító lett. Régen tévedett ekkorát. Aztán egy idő múlva a Srác mint egy darab fa, elaludt

Reggel beszéltek pár mondatot, mielőtt a Srác elindult. Utána Kiméra folytatta a  csomagolást. Egy ismerőse kiköltözött abból a kedves kis régi bérházból a belvárosban és úgy döntött beköltözik a helyére. Bedobja a dobozokat az új albiba, a papagájt a szomszédhoz, aztán irány Amerika. Munkaügyben, de azért mégiscsak jó lesz az.

Címkék: költözés láb party vodka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://misskimera.blog.hu/api/trackback/id/tr993335319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása